Madonnan villit synttäribileet Kuubassa – tanssi pöydillä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuningatar Madonna on ollut aktiivisena artistina vuodesta 1979 lähtien. Nyt vaikutusvaltainen nainen juhli 58-vuotissyntymäpäiviään Kuubassa. Juhlista on julkaistu videoita nettiin.

Associated Press esittelee videon, jolla nähdään tällä viikolla 58 vuotta täyttänyt popdiiva. Hän tanssii sielunsa kyllyydestä. Kuubalaisen musiikin tahdissa bailaava Madonna innostuu jopa nousemaan pöydälle. Hän ottaa todellakin kaiken irti Havannassa vietetystä merkkipäivästään.

Madonna on aloittanut uransa tanssijana ja hän on opiskellut aikoinaan balettia. Nainen kiersi maailmaa taustatanssijana ennen laulu-uran aukeamista. Madonna sai ensimmäisen levytyssopimuksen vuonna 1982, mutta hän oli jo tällöin saavuttanut mainetta kuuluisana tanssijana New Yorkissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat