Sikanaamari-pariskunta iski Ruotsissa – säikytteli Pokemon-pelaajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsin pienessä Insjönin kylässä Pokemoneja metsästäneet teinit törmäsivät perjantai-iltana johonkin aivan muuhun, kuin japanilaisiin taskuhirviöihin. Nuoret sisarukset joutuivat sikanaamareihin sonnustautuneen parin yllättämäksi.

Pokemon Go -pelaajien mukaan sikanaamareihin pukeutuneella parilla oli päällään paidat, joissa luki kuningas ja kuningatar. Pari alkoi huutamaan teineille ja tähtäämään heitä kohti laserosoittimilla. Pokemon-pelaajat karkasivat paikalta, kun yksi laserosoittimisita osui toista nuorta silmään.

Havainnot sikamaskeihin pukeutuneesta parista eivät loppuneet tähän. Myöhemmin kaksikko nähtiin harrastamassa seksiä paikallisen maamerkin, historiallisen vesirattaan vieressä. Pari aiheutti liikenneruuhkia läheisellä tiellä, sillä ohi kulkeneet autoilijat hidastivat oudon näyn kohdalla.

Ruotsalaisen The Local -lehden mukaan viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta. Laserkynä saattaa poliisin mukaan joissain tapauksissa aiheuttaa pysyviä vammoja silmään, mutta Pokemon Go -pelaajat selvisivät tilanteesta säikähdyksellä. Virkavalta ei myöskään ole mielissään seksin harrastamisesta julkisella paikalla, sikanaamareissa tai ilman.