Victoria Beckhamin meikkausvideo tyrmättiin rajusti: ”Huijausta!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee välillä YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he kaunistautuvat nopeasti. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Uudella videolla kiireinen neljän lapsen äiti Victoria Beckham näyttää miten hän loihtii nopeasti itselleen viiden minuutin meikin. Nainen sutii luomilleen ruskeaa ja harmaata luomiväriä, lisää mustaa rajauskynää, nudea huulipunaa ja korostuspuuteria.

Video ei ole kuitenkaan Mirror-lehden mukaan mennyt faneille läpi. Moni on huomauttanut, että jo videon alussa naisella on paljon meikkiä kasvoillaan, minkä vuoksi video ei voi olla nopea viiden minuutin meikki.

Beckhamilla on päivämeikki ja pohjustus jo kasvoillaan valmiina, mutta kylpytakki ja hiuksiin kietaistu pyyhe antavat ymmärtää, että meikkaaminen aloitetaan videolla alusta. Videon otsikoksi sopisikin paremmin se, että Beckham näyttää miten hän muuntaa päivämeikin iltameikiksi. Videolla näytetyt vinkit ovat kuitenkin varmasti monien mielestä hyödyllisiä niksejä iltameikin tekemiseen.