10 syytä valita huvipuisto treffipaikaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset huvipuistot ovat vielä hetken avoinna ennen talviaikaan siirtymistä. Myös erilaiset tivolit ja sirkukset kiertävät maassamme syksyyn saakka. Huvittelukeskukset ovat mainioita paikkoja ensitreffien järjestämiseen.

Nyt on listattu kymmenen syytä, miksi ensimmäistä kertaa toisiaan tapaavien ihmisten kannattaa mennä treffeille huvipuistoon. Huvittelulaitteissa heiluminen kertoo hyvin henkilön luonteesta, onko hän rohkea ja raju vuoristoratailija vai viettääkö mielummin aikaansa satujunassa istuskellen. Jonoissa pääsee puolestaan vaihtamaan kuulumisia.

Mikäli yhteisiä keskustelunaiheita ei löydy, tarjoaa huvipuisto puheenaiheita. Lisäksi hurvittelulaitteissa on mahdollista saada intiimejä hetkiä, kun deitit istuvat vierekkäin. Huvipuistoissa on hankalaa olla vakavamielinen ja treffit saattavat tuntua tavallista hauskemmilta. Kukaan ei oleta, että henkilö panee parhaimpia vaatteitaan päälle huvittelukeskusten melskeeseen, joten tunnelma on automaattisesti rento.

Koska huvipuistojen ruokalistat ovat yleensä yksinkertaisia, ei ruokatauolla pääse stressaamaan annoksilla tai sillä, että yrittäisi tehdä toiseen vaikutusta aterioinnin avulla. Huvittelu lisää adrenaliinin tuotantoa ja saattaa antaa uuden romanttisen sysäyksen orastavalle parisuhteelle.