Koulu kielsi oppilaiden väliset parisuhteet: ”Raskauksien ehkäisemiseksi”

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Filippiineillä sijaitseva oppilaitos on ottanut kovat keinot käyttöönsä nuorten raskauksien ehkäisemiseksi. Golden Heritagen ammattikorkeakoulu on nimittäin kieltänyt oppilailtaan miesten ja naisten väliset parisuhteet kokonaan.

Cagayan de Orossa sijaitsevan koulun rehtorin, Tito Dichosan mukaan kielto otettiin käyttöön raskauksien ehkäisemiseksi. Mies kertoo olevansa kyllästynyt oppilaisiin, jotka keskeyttävät opinnot tultuaan raskaaksi.

– Romanssi tuhoaa varmasti nuoren naisopiskelijan elämän. Siksi tämä oppilaitos kieltää intiimit suhteet mies- ja naisoppilaiden välillä, koulun edessä olevassa kyltissä julistetaan.

Kyltissä oleva teksti lukee myös Golden Heritagen ammattikorkeakoulun opettajien puvuissa. ABS-CBN -uutissivuston mukaan kuusi oppilasta erotettiin viime vuonna koulusta parisuhdekiellon rikkomisen vuoksi.