Bikinimallin kaula-aukko ei jättänyt liikoja arvailtavaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Hannah Davis tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nuoren naisen viimeaikaiseen suosioon on epäilemättä johtanut se, että hän esiintyi taannoin Sports Illustrated -uimapukunumeron rohkeassa kansikuvassa.

Nyt supermalli nähdään saapumassa New Yorkissa järjestettyyn W Dubain avajaistilaisuuteen. Hänellä oli yllään upean kaula-aukon tarjonnut musta asu. Taannoin Davis kiinnitettiin Op-vaatemerkin mainoskasvoksi.

26-vuotias Hannah Davis on aikaisemmin nähty muun muassa Victoria’s Secretin, American Eaglen ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoissa. Mallintöiden ohella tähti on ahkera tenniksen pelaaja, ja hän on ollut myös mukana Caribbean National -tennisjoukkueessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash