Kun voittoa tuuletetaan liian aikaisin…. Näinkin nolosti voi käydä

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa urheilulajeissa voitonhalu on niin kova, että jokaisen onnistumisen kohdalla ihmiset alkavat tuulettamaan heti saamaansa pistettä tai voittoa. Osa tuuletuksista on kuitenkin mennyt lopulta pieleen kun tilanne onkin pienen hetken sisällä kääntynyt täysin päälaelleen.

Wanapedia on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan koosteen, johon on kerätty lähes kymmenen minuutin täydeltä noloja tilanteita, joita kilpailuissa ja urheilutapahtumissa on sattunut. Moni maalivahti on tehnyt esimerkiksi sen virheen, että torjutun maalin jälkeen on alkanut iloitsemaan hyvästä suorituksesta, minkä vuoksi katse harhailee muualla ja pallo vieriikin uudelleen maaliin.

Liian varhain tuulettamisella voi välillä olla todella nolot seuraukset. Videolla nähdään myös monia hetkiä, jolloin roimasti muita edellä maaliin saapuvat urheilijat alkavat jo iloitsemaan voitosta, minkä seurauksena takaa kiitääkin yksi kilpailija ohi juuri ennen maaliviivaa ja vie varmaksi pidetyn voiton itselleen.