Mies tuunasi 360-asteen keinun – moottori selässä antaa vauhtia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-käyttäjä Colin Furze aletaan tuntemaan verkossa tosielämän hulluna professorina. Mies julkaisee kanavalleen videoita, joilla hän esittelee aina uusimpia keksintöjään. Viimeisimpänä mies rakensi hurjan keinun, joka pyörittää ihmistä kokonaan ympäri.

Kerroimme aiemmin kuinka mies julkaisi videon, jossa hän näytti miten 360-astetta pyörivä keinu toimii. Miehen tuli keinua keinussa jonkin aikaa ja kerätä vauhtia ennen kuin hän alkoi pääsemään kokonaan ympäri. Furzen mielestä keinu oli liian hidas, minkä vuoksi hän päätti hieman tuunata sitä.

Colin Furze teki todella hurjapäisen muutoksen keinuun. Hän asensi keinun toiseen päähän varjoliitimen moottorin, joka antaa nopeasti todella kovat vauhdit keinujalle. Furze pääsee moottorin avulla keinussa ylösalaisin alta aikayksikön, jolloin vauhti kasvaa keksijänkin makuun jo turhan suureksi.