Ruotsalaisnainen kuin sarjakuvahahmo – ihmis-Barbie kalpenee rinnalla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Pixee Fox on uusin plastiikkakirurgin muokkaama julkisuuden henkilö. Yhdysvalloissa tällä hetkellä asuva nainen on muokannut itsestään elävän sarjakuvahahmon. Nainen pitää kehoaan taiteellisena teoksena.

Vaalealle Foxille on tehty kylkiluiden poistoleikkaus, rintojen suurennusleikkauksia, asennettu silmäimplantit niiden suurentamiseksi ja lisätty huuliin täytettä. Erikoista ihmisnukkea muistuttava nainen keskittää kaiken energiansa ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hänellä ei ole aikaa edes rakkaudelle.

Instagramiin kuviaan julkaissut Fox myöntää Fishwrapperin haastatteussa, että leikkaukset ovat tuhonneet hänen seksielämänsä. Hän on myös lopettanut miesten taipailemisen, koska ei usko löytävänsä tarpeeksi kannustavaa puolisoa rinnalleen. Hän ei myöskään halua, että kukaan estää naista suurimman unelmansa saavuttamisessa: 35,5-senttisen vyötärön saamisessa.