Herkkupeppujen märkä uni esiteltiin – saa kuolan valumaan

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Herkutteleminen on taitolaji. Ihmisen tulee olla itselleen armollinen ainakin sen verran, että ei kiellä fitnessbuumin keskelläkään satunnaisia hemmotteluhetkiä. Kaloripommeja ei kuitenkaan kannata ahmia turhan usein.

Los Angelesin Downtownissa sijaitsevalle Smorgasburgin torille on avattu Donut Friend -niminen koju. Pop-up -ravintola on saavuttanut nopeasti mainetta ympäri maailmaa, sillä sen jäätelöherkku hakee vertaistaan. Kioskin suosituin tuote on jäätelöllä ja lisäaineksilla täytetty donitsi.

Insiderin julkaiseman esittelyvideon jälkeen saattaa valua kuola. Jäätelödonitsit ovat jo ajatuksena syntisiä, mutta kuitenkin tarpeeksi houkuttelevia, jotta niitä haluaisi päästä maistamaan hinnalla millä hyvänsä. Onnistuisikohan samanlaisen sokeripommin kokoaminen kotioloissa?