Ariel Winter ylistää Sofia Vergaraa – kurvikkaiden kaunis klaani

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä nuorista naisista. Hän esiintyy nykyisin tyrmäävän kauniina punaisella matolla ja julkaisee itsestään pikkutuhmia otoksia sosiaaliseen mediaan. Nyt nainen ylistää näyttelijäkollegaansa Sofia Vergaraa.

Moderni perheessä näyttelevät Sofia Vergara ja Ariel Winter ovat tunteneet toisensa vuosikausien ajan. Uhkea Winter on nyt kertonut Vergaran olevan yksi hänen suurimmista roolimalleistaan, ja ylistää vastanäyttelijäänsä sanoilla: ”kurvikas ja kaunis nainen”. Ariel Winter kertoo, että Sofia Vergara on opettanut hänelle paljon itsekunnioitusta ja minäkuvan hyväksymistä. Arielilla ei ole kovinkaan ruusuiset välit äitiinsä, joten Vergaran esimerkki lienee paikallaan.

Sinkkuna viihtyvä Ariel Winter on julkaissut paljon keskustelua aiheuttavia kuvia sosiaaliseen mediaan. Nainen naurahtaa arvosteluille, sillä hän kertoo pitävänsä vain hauskaa. Mikäli joku ei pidä hänen kuvistaan, kehoittaa näyttelijä kääntämään katseen pois, Entertainment Tonight uutisoi.