Kate Uptonin kova treeni puree – ei säästele painoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Kate Upton tuli monille tutuksi rohkeista kuvista, kun nainen poseerasi muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Kurvikkaana tunnettu Upton on alkanut treenaamaan ja muokkaamaan vartaloaan, mikä onkin tuottanut jo näkyviä tuloksia.

Splash
Splash

Kate Upton on pienentynyt silmissä. Nainen on monien muiden julkkiskaunottarien tapaan hurahtanut kovaan voimaharjoitteluun. Hän treenaa usein oman henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa, ja ohjaaja näyttäisi laittavan naisen kunnolla töihin.

Uhkea tiimalasivartalo on muuttunut vähitellen solakaksi ja treenatuksi. 24-vuotias Upton on jakanut Instagram-tilillään videoita, joissa hän treenaa ohjaajansa kanssa. Naisen kunto-ohjelmaan kuuluu muun muassa lantionostot, kelkan työntäminen ja maastaveto.

I like to start my morning #pumpingandhumping ??@benbrunotraining

Video, jonka Kate Upton (@kateupton) julkaisi