Julkkiskaunotar jakoi nuudelireseptin – ohje sai fanit sekaisin

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerillä on paljon seuraajia, jotka ovat valmiita kokeilemaan ja kopioimaan kaikkea mitä kaunotar tekee. Yleensä häntä seurataan muodin ja kauneuden saralla, mutta nyt ihmiset ovat innostuneet myös naisen antamista ruoanlaittovinkeistä.

Nuudelit ovat etenkin opiskelijoiden suosiossa, ja helposti valmistettava pikaruoka onkin varmasti yksi sellaisista, joita Jennerin fanitkin syövät säännöllisesti. Kun Jenner kertoi sosiaalisessa mediassa faneilleen miten hän tuunaa oman nuudeliannoksensa, koko sosiaalinen media räjähti.

Kylie Jenner kertoo laittavansa nuudeliannoksensa sekaan valkosipulijauhetta, voita ja kananmunan. Paljastus sai fanit kokeilemaan ja ihastumaan naisen helppoon reseptiin. Fanit alkoivat myös kertomaan Jennerille miten he tapaavat valmistaa oman nuudeliannoksensa. Tästä ruokatrendistä myös opiskelijoiden lompakot pitävät.