Maissipellosta paljastui melkoinen yllätys – näkyy vain ilmakuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin osavaltiossa sijaitsevan Stoughtonin maatilan maissipelto saattaa näyttää maasta katsottuna aivan tavalliselta viljelmältä. Ylhäältä päin kuitenkin ilmenee, että peltoa koristavat tuttujen videopelihahmojen kasvot.

Stoughtonin maatilan maissipellolle on luotu jättiläismäinen Super Mario Bros -labyrintti. Maatilan omistajat luovat viljelmään joka vuosi erilaisen sokkelon. Teeman päättää viljelijä Tim Stoughtonin vaimo, Deb.

Maissilabyrintin luominen vie yleensä muutaman viikon. Maatilan jokavuotinen perinne vetää paikalle ABC News -uutissivuston mukaan yleensä noin 10 000 vierailijaa. Sokkeloiden tekeminen aloitettiin 12 vuotta sitten keinona kerätä huomiota Stoughtonin perheen maatilalle.

– Halusimme luoda jotain suurta, jotain joka tuottaisi rahaa ja jonka avulla voisimme pitää maatilan pystyssä, Tim Stoughton kuvailee.

My neighboring farmer made a pretty sweet corn maze this year