Usain Bolt lauloi haastattelussa käskystä – osoitti ettei ole laulaja

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jamaikalainen juoksija Usain Bolt vei odotetusti kirkkaimman mitalin miesten sadan metrin juoksussa. Kilpailun jälkeen 29-vuotiasta haastateltiin lähetykseen, jossa miestä pyydettiin yllättäin laulamaan valitsemaansa Bob Marleyn kappaletta.

Sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään hauska haastattelu, jossa Usain Bolt pyydettiin valitsemaan tilanteeseen sopiva kappale Bob Marleylta kun Bolt oli voittanut miesten sadan metrin juoksun. Bolt valitsi One Love -nimisen kappaleen, jota hänet pyydettiin vielä laulamaan suoraan kameroiden edessä.

Usain Bolt ei ota itseään liian vakavasti ja suostuikin heti laulamaan kappaletta haastattelijalle. Usain Boltin lauluääni oli hänen puheääneensä verrattuna todella paljon korkeampi, mikä yllättikin monet katsojat. Tämän näytön perusteella Boltin kannattanee pysytellä laulamisen sijaan urheilun parissa.