Antti Tuiskulta kaksi kirjaa: ”Petokesä oli rakkauden kesä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Antti Tuiskusta julkaistaan kaksi kirjaa. Petokesä-kirja on tarina siitä, miten Suomen suurimmaksi poptähdeksi noussut Antti Tuisku voitti suomalaisyleisön puolelleen. Syksyllä 2017 julkaistaan lisäksi elämäkerta, joka kertoo Tuiskun koko tarinan.

Petokesä-kirjassaan Tuisku kertoo tunnelmansa kaikilta keikoilta ja Otto Virtasen kuvat näyttävät peittelemättä kiertueen eri puolet; niin menestykset lavalla kuin arjen keikkojen välillä. Ne hetket, kun 35.000 ihmistä laulaa yhteen ääneen ja ne yksinäiset hetket keikkojen välillä kun epävarmuus hiipii mieleen.

Kesään mahtui myös draamaa, kuten huolta terveydestä ja kohuja siitä kelpaako Antti Tuisku festivaalin pääesiintyjien joukkoon. Jokaisen keikan jälkeen yleisö oli kuitenkin myyty ja Antti puolestaan antanut yleisölle kaikkensa.

– Petokesä oli ennen kaikkea rakkauden kesä. Kesä, jolloin jengi rakastaa toisiaan yli rajojen, eikä tuomitse ketään, vaan nauttii hetkestä ja maailmasta kaikkine sen väreineen. Saimme yhdessä kokea elämämme hienoimman kesän, upeimmat keikat ja mielettömän hurmoksen ja nyt se on taltioitu kuvien ja ajatusten muodossa, Antti Tuisku kommentoi.