Samojedi kuuli rakkaan lelunsa äänen – ihana reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stella-niminen samojedi rakastaa laulamista. Se laulaa kuitenkin aina vain tiettyinä hetkinä eikä koskaan kenenkään käskystä. Stella ryhtyy laulamaan usein ruokailunsa jälkeen, silloin kun kukaan ei ole katsomassa ja nyt myös yhden suosikkilelunsa kanssa.

Omistaja on saanut kuvattua videolle hetken, kun Stella on alkanut laulamaan vinkulelunsa kanssa. Stella polkee lelua tassullaan aivan kuin se soittaisi sitä samalla tavalla kuin jotakin instrumenttia. Aina kun lelusta kuuluu poljettaessa hauska vinkuva ääni niin koirakin alkaa laulamaan.

Stella on todella suloinen näky soittaessaan leluaan ja laulaessaan vuorotellen vinkuvan äänen kanssa. Stella näyttää nauttivan laulamisesta kun se painaa välillä silmänsä kiinni keskittyessään ulvomiseen.