Usain Bolt kiinni pettämisestä Riossa? Kohukuvat nettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias juoksijatähti Usain Bolt juhli sunnuntaina Riossa olympiamenestystään ja syntymäpäiviään. Samana iltana hän tapasi 20-vuotiaan Jady Duarten, jonka kanssa otetut intiimit yhteiskuvat ovat lähteneet vuotamaan julkisuuteen.

Boltia odotteli Jamaikassa oma tyttöystävä, jonka kanssa mies oli aikonut kihlautua. Kuvissa Duarte ja Bolt makoilevat sängyllä päällekäin eikä juoksijalla ole paitaa yllään lainkaan.

Kun kuvat vuotivat julkisuuteen, Boltin sisko paljasti, että miehellä on Jamaikassa tyttöystävä. Bolt on seurustellut 26-vuotiaan Kasi Benettin kanssa kaksi vuotta ja aikonut The Sun -lehden mukaan kosia naista palattuaan kotimaahansa.

Jady Duarte kertoi lähettäneensä hänestä otetut kuvat vain hänen lähimmille ystävilleen kuvatekstillä: ”Vain olympialaisia katsoneet voivat tietää kuka tässä kuvassa on”. Keskusteluketjuun lähetetyt kuvat olivat kuitenkin levinneet eteenpäin.