Haluatko haista friteeratulle kanalle? KFC lanseerasi aurinkovoiteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helteisimpinä päivinä auringonotto voi tuntua siltä, kuin makaisi paistettavana grillin hiilloksessa. Nyt KFC-pikaruokalan ystäville tarjotaan tilaisuus myös haista paistettavalta lihalta auringon paahtaessa iholle.

Pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken on lanseerannut ikioman Extra Crispy Sunscreen -aurinkovoiteensa. Sen kerrotaan tuoksuvan aivan yhtiön tavaramerkiksi muodostuneelta friteeratulta kanalta.

Yhtiö vakuutta Youtubessa julkaistussa mainoksessa, että SPF 30 -suojakertoimen KFC-aurinkovoide on todellinen tuote. KFC myös varoittaa, ettei voidetta tule missään nimessä syldä. Yhdysvaltalaiset friteerattua kanaa rakastavat rantaleijonat voivat saada pullollisen Extra Crispy Suscreeniä ilmaiseksi yhtiön verkkosivujen kautta.