Haluatko haista friteeratulle kanalle? KFC lanseerasi aurinkovoiteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helteisimpinä päivinä auringonotto voi tuntua siltä, kuin makaisi paistettavana grillin hiilloksessa. Nyt KFC-pikaruokalan ystäville tarjotaan tilaisuus myös haista paistettavalta lihalta auringon paahtaessa iholle.

Pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken on lanseerannut ikioman Extra Crispy Sunscreen -aurinkovoiteensa. Sen kerrotaan tuoksuvan aivan yhtiön tavaramerkiksi muodostuneelta friteeratulta kanalta.

Yhtiö vakuutta Youtubessa julkaistussa mainoksessa, että SPF 30 -suojakertoimen KFC-aurinkovoide on todellinen tuote. KFC myös varoittaa, ettei voidetta tule missään nimessä syldä. Yhdysvaltalaiset friteerattua kanaa rakastavat rantaleijonat voivat saada pullollisen Extra Crispy Suscreeniä ilmaiseksi yhtiön verkkosivujen kautta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat