Hedelmiä ja kasviksia syövät miehet tuoksuvat paremmalta

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet tietävät, että naista miellyttääkseen kokonaisuuden tulee olla kunnossa. Ulkoisista asioista miehen tuoksu on yksi asia, joka joko houkuttelee naista tulemaan lähemmäksi tai ajaa hänet kauemmaksi miehestä.

Nyt uuden tutkimuksen myötä on saatu selville mitä miesten kannattaisi syödä tuoksuakseen paremmalta. Miehet voivat ajatella hyvältä tuoksuvan deodorantin ja parta- sekä hajuveden ratkaisevan esimerkiksi hien aiheuttamat hajuhaitat.

Näin ei kuitenkaan ole. Tutkimuksen mukaan naiset pystyvät haistamaan eri tuoksujen läpi miehen oman ominaistuoksun, joka vaihtelee suuresti sen mukaan millainen ruokavalio miehellä on.

Daily Mail -lehden mukaan tutkimuksesta huomattiin, että paljon hedelmiä ja kasviksia syövien miesten hien tuoksu miellytti naisia eniten miesten tuoksuessa makeammalta, hedelmäiseltä ja kukkaiselta. Myös lihaa ja kananmunia syövät miehet tuoksuivat hyvältä. Miehet, jotka söivät suurimmaksi osaksi hiilihydraattipitoista ruokaa, tuoksuivat naisten mielestä pahalta.