Pariskunnan hengenvaarallinen tempaus – kiipesi maailman korkeimpaan nosturiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oman rakkaan kanssa yhteistä lomakohdetta miettiessä kannattaa ottaa huomioon, löytyykö määränpäänä olevasta paikasta varmasti molempia osapuolia kiinnostavaa tekemistä.

Tämä ei selkeästi ole vaikeaa Angela Nikolaulle ja Ivan Beerkusille, jotka kumpikin rakastavat korkeiden paikkojen luomaa vaaran tunnetta. Tuoreella videolla Angela ja Ivan matkustavat Kiinan Tianjiin, jossa sijaitsee maailman tämän hetken korkein rakennustyömää.

Pariskunta kiipeää jättiläismäisen nosturin huipulle pukeutuneena kuin sunnuntaikävelylle pukeutuneina, ilman asianmukaisia turvavarusteita. Venäläisparin hurjaan kiipeilyreissuun päästään tutustumaan Youtuben Travel Ticker -kanavalla julkaistulla tuoreella videolla.