Suomalainen perheenisä Facebookissa: ”Äidit ansaitsevat vähintään mitalin…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten hoitaminen voi olla yllättävän raskasta niille, jotka eivät ole tottuneet hoitamaan lapsia yksin ympäri vuorokauden. Kahden lapsen isä Timo Kettunen oppi arvostamaan hänen vaimonsa tekemiä asioita kotona kun hän jäi lasten kanssa yksin naisen lähdettyä lomalle ulkomaille.

Kettunen kirjoitti Facebook-sivuilleen pitkän päivityksen siitä mitä hän on nähnyt, kokenut ja oppinut ollessaan kotona yksin lasten kanssa. Miehellä on ollut kädet täynnä vilkkaiden lasten kanssa eikä hoitaminen ole ollut kovinkaan kevyttä puuhaa kun mies on ollut vielä puolikuntoisena kotona.

Timo Kettunen kirjoittaa jatkuvasta sotkemisesta, lasten tottelemattomuudesta, jatkuvasta riitelystä ja mielien taistosta silloin kun isä pyytää lapsia tekemään jotakin. Päivityksen lopussa perheenisä kertoo ymmärtäneensä nyt täysin sen minkä vuoksi nainen halusi lähteä ulkomaille. Lisäksi mies toivoo, että nainen on tulossa sieltä takaisin.

– Jos lapset olisivat olleet pienempiä, niin viikko olisi varmaan ristiretkeen verrattavissa oleva kokemus. Alan olla sitä mieltä, että pienten lasten äidit ansaitsevat vähintään mitalin, ritariksi lyömisen, ilmaisen matkan Karibialle täydellä ylläpidolla ja ilman sinappimyrskyä, Timo Kettunen kirjoittaa.