Tässä vasta krapula-aamu! Mies huomasi ostaneensa 33 000 euron linja-auton

Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ibizalle matkustanut brittimies David Little nautti elämästään ja lomastaan täysillä saaren yökerhoissa juhliessaan. Hän oli bailannut tiistaina Ushuaia-baarissa vailla huolen häivää. Yökerhosta poistuessaan hän katsoi puhelintaan ja koki järkytyksen.

Durhamista kotoisin oleva David Little kertoo Facebookissa, että huomasi mahtavan illan päätteeksi ostaneensa linja-auton nettikaupan kautta. Puhelimen näytöllä oli vahvistettu ostos, jonka mukaan Little oli hankkinut jostain syystä itselleen 33.000 euroa maksavan linja-auton. Mies tilitti asiasta Facebookiin kuvan kera.

– En vieläkään voi käsittää mitä tein eilen illalla Ibizalla. Olin Ushuaiassa elämää rakastavissa tunnelmissa ilman maailman murheita, ja kun ilta loppui ja tulin ulos klubilta, otin puhelimen taskusta käteeni. Tajusin ostaneeni 30.000 puntaa maksavan linja-auton. WTF, en voi uskoa tätä todeksi. Ibiza pilaa elämän. P.S. Haluaisiko joku ostaa minulta bussin?, Little kirjoitti.