Tytön navasta oksettava yllätys – sisko uskalsi koskea pinseteillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jostain syystä ihmiset julkaisevat verkossa mitä ällöttävämpiä videoita siitä mitä he löytävät ihostaan tai puristavat sen alta pois. Mikä erikoisinta, näille videoille löytyy vielä todella suuri katselijakunta. Tällä hetkellä verkossa leviää video erikoisesta löydöksestä, joka tehtiin navasta.

Jamie Davis on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään kun hän vetää omituisen palleron hänen siskonsa navasta. Sisko oli huomannut yhdeksän kuukautta sitten, että navassa on jotakin, mutta hän antoi asian vain olla. Mustapääksi kuvailtu paise sai kasvaa navassa kaikessa rauhassa yhdeksän kuukauden ajan.

Jamie oli huomannut siskonsa navan ja sanonut hänelle, että mitä ikinä navassa onkaan se täytyy nyt heti ottaa pois. Jamie kuvasi videolle hetken kun hän veti suuren omituisen talipallon siskonsa navan syvyyksistä pinseteillä pois.