Odotus palkittiin – Britney Spears hyppäsi suosikkijuontajan kyytiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, josta on tullut nopeasti todella suosittu. Tällä kerralla Corden sai auton kyytiinsä kauniin Britney Spearsin laulamaan hänen suosituimpia hittejään.

Juontaja kysyy heti aluksi tähdeltä, että mistä Oops!…I Did It Again -kappale kertoo. Britney myönsi, että hänellä ei ole hajuakaan mistä kappale kertoo. Hitin laulamisen jälkeen parivaljakko siirtyi juttelemaan perheestä, jolloin poptähti paljasti, että hän haluaisi vielä kolme lasta lisää.

Britney Spears kertoi, että hän ei usko enää avioliittoon, minkä vuoksi hän ei aio enää koskaan mennä kenenkään kanssa naimisiin. Yksi hauskimmista paljastuksista oli automatkan aikana se, kun tähti kertoi käyttävänsä salanimiä aina yöpyessään hotellissa. Yksi tällaisista nimistä on aiemmin ollut: ”I need a dick”.