Väsymys pois kasvoilta – huippumalli paljastaa miten!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallisiskonsa Gigin jalanjäljissä asteleva Bella Hadid on muotimaailman uusin näyttävä tulokas. 19-vuotias kaunotar on edustanut jo useita kuuluisia brändejä kuvauksissa ja muotinäytösten lavoilla, ja nyt hänet on valittu myös Diorin uudeksi kasvoksi.

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan tunnettujen kaunottarien kanssa kuvattuja videoita, joilla naiset kertovat nopeimmat ja näppärimmät niksinsä virheettömän meikin ja kauniiden hiustyylien luomiseen. Tällä kerralla Bella Hadid pääsi näyttämään miten hän loihtii matkustamisen väsyttämistä kasvoista raikkaat ja hehkuvat.

Hadid ei käytä meikkivoidetta tai puuteria vaan hän korjaa tummat silmänaluset ja muut pienet värivirheet kasvoissaan peitevärillä, jonka hän tasoittaa meikkisienellä. Sen jälkeen hän tuo poskipäät esiin varjostamalla ne tummemmalla sävyllä ja korostamalla poskipäitä vielä hehkuvalla korostuspuuterilla.

Luomiin malli levittää sormillaan kimaltelevaa nudea luomiväriä. Hadid rajaa vielä kulmansa, sipaisee ripsiin ripsiväriä ja lisää huuliin huulikiiltoa. Märät hiukset kaunotar pyörittää huolettomalla otteella pääleälle nutturalle, minkä jälkeen hän on valmis jatkamaan matkaansa.