Virtuaalinen vuoristorata oli pikkupojalle liikaa – pakokauhu iski

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauppojen hyllyille saadaan tänä vuonna lukuisia kuluttajien kukkaroille soveltuvia virtuaalikypäriä. Onnistuvatko nykyiset laitteet sitten luomaan uskottavan illuusion virtuaalimaailmaan astumisesta? Tuoreen videon perusteella vastaus on myönteinen.

Youtube-käyttäjä Nina Ruggieron jakamalla videolla pieni poika kokeilee virtuaalista vuoristorataa. Kokemus on mitä ilmeisimmin liian todentuntuinen. Ei nimittäin aikaakaan, kun silminnähden peloissaan oleva poika huutaa jo äitiään.

Onneksi lapsi pystyy pian rentoutumaan ja nauttimaan matkasta. Virtuaalivuoristorata osoittautuu pelottavan alun jälkeen nautittavaksi kokemukseksi. Videon lopussa nähtävä pikkutyttö tekee tosin fiksun ratkaisun, ja päättää kieltäytyä virtuaalisen vuoristoradan kyytiin hyppäämisestä.