Kauhuhitti Blair Witch Project saa jatkoa – traileri julkaistiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blair Witch Project oli pienellä rahalla tehty kauhuelokuva, joka nousi maailmanlaajuiseksi yllätyshitiksi vuonna 1999. Elokuvassa seurattiin nuoria dokumenttielokuvan tekijöitä, jotka saivat huomata riivatuksi väitetyn metsän kirouksen olevan todellista.

Nyt käsivarakameroin kuvattu kauhuelokuva on saamassa jatkoa. Blair Witch -nimen saaneessa jatko-osan pääosassa on ensimmäisestä elokuvasta tutun Heatherin veli, joka päättää selvittää mitä hänen sikolleen todella tapahtui. Nuori mies lähtee ystävineen tutkimaan Black Hillsin metsää videokameroiden kanssa, mikä osoittautuu arvatenkin huonoksi ideaksi.

Blair Witch -elokuvan tuore traileri on julkaistu Youtubessa, ja pimeitä metsiä sekä tikku-ukkoja pelkäävien lisäksi se on varmasti omiaan aiheuttamaan ahdistusta myös ahtaan paikan kammosta kärsiville. Kehutuista You’re Next ja The Guest -elokuvista vastanneen Adam Wingardin ohjaama elokuva saa Suomen ensi-iltansa 16.09.2016.