Koulupoika kertoi saaneensa koulussa vain yhden kaverin – toivoo nyt lisää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koulun alkaminen on syksyllä monille lapsille todella jännittävää. Varsinkin ensimmäiselle luokalle menevät lapset odottavat innolla sitä millaista koulussa on. Nyt eräs uutistoimittaja haastatteli uutta lukuvuotta aloittelevaa poikaa, jonka vastaukset ystävyydestä ovat saaneet ihmiset heltymään.

FOX 7 Austin -kanavan toimittaja haastatteli koulun ulkopuolella reipasta Kevin-nimistä poikaa, joka oli menossa neljännelle luokalle alakoulussa. Haastattelun aikana kävi ilmi, että innokas Kevin oli juuri vaihtanut koulua, mikä tietenkin lisäsi jännitystä uuden lukuvuoden alkamisen suhteen.

Kevin kertoi suloisesti, että edellisessä koulussa hänellä oli vain yksi ystävä. Tältä uudelta koululta hän toivoisi saavansa ainakin hieman enemmän ystäviä kuin vain yhden. Kevin kertoi, että hän haluaa isona keksijäksi, minkä vuoksi hän rakastaakin matematiikkaa ja tieteitä.