Mies rakensi mikroaaltouunista kitaran – soi ja lämmittää ruokaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tee-se-itse -ihmiset ja keksijät pääsevät esittelemään luomuksiaan nykyisin koko maailmalle nettiin julkaistujen videoiden ja kuvien avulla. Nyt vuoronsa saa mikroaaltouunista toimivan kitaran rakentanut Victor Kucher.

Guitar Lover -Facebook-sivu on julkaissut videon, jolla nähdään uudenlaisen kitaran rakennusprojekti. Videolla esiintyvä Kucher rakentaa ehjästä mikroaaltouunista kitaran. Hän antaa videon lopulla soittonäytteen ja instrumentti soi erinomaisesti. Kaiken lisäksi mikrokitara lämmittää soppaa soittajille.

Kitaraa on soitettu maapallolla peräti 5000 vuoden ajan. Vaikka nykyiset sähkökitarat eivät enää muistutakaan vuosituhansia vanhoja soittimia, on niiden arvostus musisoinnissa pysynyt vähintäänkin yhtä suurella tasolla. Kitaristit haluavat käteensä instrumentin, joka myös tuntuu omalta. Kucher halusi mikroaaltouunikitaran.