Drake myönsi viimein – rakastanut Rihannaa jo 7 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Drake ja Rihanna ovat olleet monien fanien silmissä aina unelmainen pariskunta, minkä vuoksi heidän yhteiset projektinsa musiikin saralla ovat saaneet heti seurusteluhuhut liikkeelle. Nyt Drake myönsä MTV Video Music Awards -lavalla rakastavansa Rihannaa.

Fanit ovat odottaneet kuumeisesti sitä, että pariskunta myöntäisi olevansa rakastuneita toisiinsa. Heidän välillään on nähty selvää kemiaa kun he ovat esiintyneet yhdessä toistensa konserteissa. Nyt Drake sai palkintogaalan yleisön kiljumaan onnesta, kun mies kertoi rakastavansa Rihannaa.

Drake piti Rihannalle VMA-lavalla pitkän puheen, jossa hän ylisti naista kaikista hänen saavutuksistaan. 29-vuotias Drake kertoi vielä puheensa lopuksi, että hän on ollut rakastunut Rihannaan 22-vuotiaasta saakka.

Vaikka miehen puhe olikin ihana, Rihannan reaktiosta kukaan ei saanut vielä selvää. Nainen näytti olevan otettu, mutta samalla poppari näytti vaivaantuneelta ja joidenkin mielestä myös väisti miehen suuteluyrityksen.