Fritsu kaulassa vei teinipojan hengen – menehtyi ravintolassa

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Nuorten kaulassa voi välillä nähdä suudelman imujälkiä, joita kutsutaan yleisimmin nimityksellä fritsu. Fritsu voi kadota päivässä tai se voi kestää jopa viikon riippuen siitä miten voimakkaasti ihoa on imetty ja miten pitkään. Nyt fritsu koitui erään nuorukaisen kohtaloksi Meksikossa.

Mexico Cityssa asuva 17-vuotias Julio Macias Gonzalez oli viettänyt päivän tyttöystävänsä kanssa. Hän oli saman päivän iltana ruokaillut kotona perheensä kanssa kun hän oli yllättäin alkanut illallispöydässä kouristelemaan.

Perhe soitti ambulanssin paikalle, mutta avun saapuessa nuorta miestä ei enää onnistuttu pelastamaan. Pojan tällä hetkellä kadoksissa oleva 24-vuotias tyttöystävä oli tehnyt Gonzalezin kaulaan fritsun, joka oli aiheuttanut hänelle veritulpan. Mirror-lehden mukaan veritulppa oli kulkeutunut teinipojan aivoihin, minkä seurauksena hän oli menehtynyt.