Mies teki nukkuvalle koiralle testin – tunnisti lempilelunsa äänen matkan päästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien hajuaisti on tunnetusti äärimmäisen hyvä, mutta myös niiden kuuloaisti on parempi kuin ihmisillä. Lemmikkieläinte tarkka kuulo on kuitenkin monissa tapauksissa myös melko valikoiva. Youtube-käyttäjä Aerial Imagery päätti tehdä nukkuvalle koiralleen hauskan testin.

Mies asetti eteensä pöydälle tietokoneen hiiriä ja koiran laserlelun, joiden napeista kuuluu samanlainen ääni.

Mies painelee ensin hiirien nappeja. Nukkuva koira ei reagoi ääniin millään tavoin. Kun mies painaa koiransa lelun nappia, herää eläin välittömästi ja kääntää katseensa toiveikkaana miestä päin.

– Koiran kuulotesti… Läpäisty, Youtube-käyttäjä kirjoittaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat