Saara Aallon videosta tuli jättihitti – suoraan X Factorin ykköseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka suomalainen laulajatähti Saara Aalto osallistui Iso-Britanniassa huippusuosittuun X Factor -ohjelmaan, jonka tuomaristo on maailman menestyksekkäin lajissaan. Saara pääsi kertaheitolla jatkoon, kun tuomarit olivat ällistyneitä hänen esityksestään.

Tuomareiden lisäksi myös brittikatsojat ja monet muut ovat innostuneet heti tuoreeltaan kohua aiheuttaneesta laulajattaresta, sillä Saaran ensimmäinen X Factor -video ylitti parissa päivässä miljoonan katsojan rajan.

Tällä hetkellä katsojia on jo yli 1,2 miljoonaa määrän kasvaessa koko ajan. Se on ylivoimaisesti suosituin X Factorin tähän mennessä julkaistuista koelauluvideoista. Toisena tulevalla Christian Burrowsilla on hieman yli miljoona katselua.

29-vuotias Saara Aalto esitti karsinnoissa Sian suositun Chandelier-kappaleen saaden tuomari Nicole Scherzingerin lähes twerkkaamaan. Saara kertoi miljoonille televisiokatsojille olevansa ensimmäistä kertaa Iso-Britanniassa ja asuvansa Joulupukin kodin liepeillä. Lisäksi hän kertoo osaavansa laulaa Let It Go -kappaleen 15 eri kielellä ja haaveilleensa lapsesta saakka Disney-prinsessa.