Matkailusivuston ehdotus: Lentojen välillä 47 vuoden odotus!

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skyscanner-niminen verkkosivu auttaa ihmisiä etsimään ja vertailemaan maailmanlaajuisesti lentoja, hotelleja ja autojen vuokrahintoja. Erään miehen haku meni kuitenkin pahasti pieleen kun verkkosivusto ehdotti hänelle vuosien odotusta lentokentällä.

James Lloyd on julkaissut Skyscannerin Facebook-sivuille kuvan lentosuunnitelmasta, joka hänelle sivustolla ehdotettiin. Sivusto oli ehdottanut miehelle lentoja, joiden yksi vaihto sisälsi lentokentällä noin 47 vuoden odottelun.

Lloyd kysyi Skyscannerilta vitsaillen, että millaista tekemistä he ehdottaisivat hänelle Bangkokissa 413.786 tunnin ja 25 minuutin odottelun ajaksi. Jen-niminen asiakaspalvelija vastasi miehelle, että hän kehottaisi miestä poistumaan tuona aikana lentokentältä ja näkemään erilaisia paikallisia nähtävyyksiä.