Strippari antoi miehelle sylitanssia – mustasukkainen tyttöystävä iski heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Striptease-yökerhot ovat yleensä paikkoja, joihin ei mennä pariskuntana vaan kavereista koostuvalla mies- tai naisporukalla. Eräs nuori mies oli kuitenkin mennyt katsomaan striptease-esitystä tyttöystävänsä kanssa, mitä hän joutuikin nopeasti katumaan.

YouTube-videolla nähdään varmasti muuta yleisöä huvittanut tilanne, kun tyttöystävä tuli mustasukkaiseksi poikaystävän astellessa striptease-baarin lavalle. Tanssija valitsi yleisöstä miehen, jolle hän halusi esittää lavalla sylitanssin.

Esiintyjä ehtii tanssimaan miehelle vain muutaman sekunnin ajan kunnes tyttöystävä astelee määrätietoisesti lavalle. Hän tönäisee tanssijan kovakouraisesti sivuun ja alkaa riuhtomaan miestään pois lavalta. Tilanne saattoi olla kyseiselle miehelle kenties hieman nolostuttava.