Taapero löysi vauvantalkin – kuorrutti pikkusiskonsa hetkessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat tietävät, että pieniä lapsia tai sisaruksia ei kannata jättää liian pitkäksi ajaksi toiseen huoneeseen leikkimään ilman valvontaa. Huolissaan tulee olla viimeistään silloin kun huomaa, että talossa on ihanan hiljaista.

Tällä kerralla erästä perheenäitiä odotti olohuoneessa melkoinen näky, kun pienet sisarukset olivat saaneet leikkiä hetkisen kahdestaan. YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa äiti asteli olohuoneeseen ja sai huomata, että taapero on löytänyt vauvantalkin.

Taapero on sotkenut vauvantalkilla koko olohuoneen aina mattoja ja sohvia myöten. Kaikista hauskin sotkun kohteeksi joutunut on kuitenkin lattialla istuva vauva, jonka mielestä talkilla leikkiminen on näyttänyt erityisen hupaisalta.