Taapero löysi vauvantalkin – kuorrutti pikkusiskonsa hetkessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat tietävät, että pieniä lapsia tai sisaruksia ei kannata jättää liian pitkäksi ajaksi toiseen huoneeseen leikkimään ilman valvontaa. Huolissaan tulee olla viimeistään silloin kun huomaa, että talossa on ihanan hiljaista.

Tällä kerralla erästä perheenäitiä odotti olohuoneessa melkoinen näky, kun pienet sisarukset olivat saaneet leikkiä hetkisen kahdestaan. YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa äiti asteli olohuoneeseen ja sai huomata, että taapero on löytänyt vauvantalkin.

Taapero on sotkenut vauvantalkilla koko olohuoneen aina mattoja ja sohvia myöten. Kaikista hauskin sotkun kohteeksi joutunut on kuitenkin lattialla istuva vauva, jonka mielestä talkilla leikkiminen on näyttänyt erityisen hupaisalta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat