Huumehörhö aiheutti hätälaskun – lentomatkustaja kuvasi seurauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mies heitettiin taannoin pois lentokoneesta ahdisteltuaan matkustamohenkilökuntaa ja vaarannettuaan muiden matkustajien turvallisuuden. Välikohtaus tapahtui Alaska Airlinesin lennolla New Yorkista Seattleen maanantaina 29. elokuuta.

Parturina työskentelevän 28-vuotiaan miehen kerrotaan ensin vieneen muiden matkustajien kuulokkeita ja juomia. Tämän jälkeen hän yritti suudella väkisin yhtä matkustamonhenkilökunnan jäsentä, ja pyrki lopulta koneen ulko-ovea. Mies yritti suudella vielä toista lentoemäntää, ennen kuin hänet saatiin lopulta taltutettua.

– Jos yritätte vielä pidellä minua kiinni, joudutte ongelmiin, miehen kerrotaan huutaneen.

Kone joutui tekemään pakkolaskun Minneapolis-St. Paulin lentokentälle, jotta matkustaja saatiin toimitettua pois lennolta. Silminnäkijöiden mukaan mies oli selkeästi jonkin aineen vaikutuksen alaisena. Hän myönsikin myöhemmin käyttäneensä kokaiinia, gammaa ja Xanax-lääkettä.

Yksi matkustajista taltioi älypuhelimellaan näyn, jossa viranomaiset kuljettavat riehunutta miestä käsiraudoissa pois lentokoneesta. Snapchatissa alun perin jaettu video julkaistiin sittemmin myös Twitterissä.