Huumehörhö aiheutti hätälaskun – lentomatkustaja kuvasi seurauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mies heitettiin taannoin pois lentokoneesta ahdisteltuaan matkustamohenkilökuntaa ja vaarannettuaan muiden matkustajien turvallisuuden. Välikohtaus tapahtui Alaska Airlinesin lennolla New Yorkista Seattleen maanantaina 29. elokuuta.

Parturina työskentelevän 28-vuotiaan miehen kerrotaan ensin vieneen muiden matkustajien kuulokkeita ja juomia. Tämän jälkeen hän yritti suudella väkisin yhtä matkustamonhenkilökunnan jäsentä, ja pyrki lopulta koneen ulko-ovea. Mies yritti suudella vielä toista lentoemäntää, ennen kuin hänet saatiin lopulta taltutettua.

– Jos yritätte vielä pidellä minua kiinni, joudutte ongelmiin, miehen kerrotaan huutaneen.

Kone joutui tekemään pakkolaskun Minneapolis-St. Paulin lentokentälle, jotta matkustaja saatiin toimitettua pois lennolta. Silminnäkijöiden mukaan mies oli selkeästi jonkin aineen vaikutuksen alaisena. Hän myönsikin myöhemmin käyttäneensä kokaiinia, gammaa ja Xanax-lääkettä.

Yksi matkustajista taltioi älypuhelimellaan näyn, jossa viranomaiset kuljettavat riehunutta miestä käsiraudoissa pois lentokoneesta. Snapchatissa alun perin jaettu video julkaistiin sittemmin myös Twitterissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat