Karu kolarivideo osoittaa: Sido matkatavarat aina kiinni farmariautossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Farmariautojen takakonttiin mahtuu suuriakin määriä matkatavaraa, mutta harva tulee kiinnittäneeksi lastattuja esineitä paikoilleen. Tuore video paljastaa, miksi niin kannattaisi kuitenkin tehdä.

Sveitsin Dynamic Test Centerin törmäystestivideolla nähdään miten saattaa käydä, mikäli farmariauton takakontissa olevat matkatavarat ovat irrallaan. Ajoneuvon törmätessä seinään esineet lähtevät lentämään auton etuosaa kohti.

Kilojen painoiset laukut saavat aikaan ikävää jälkeä etenkin takapenkillä istuviin. Vahingolta eivät säästy myöskään etupenkeillä istuvat, sillä tavarat lentävät törmäyksessä useiden metrien pituisen matkan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat