Beyonce tenniskatsomossa – antava kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyoncen saapuminen MTV Video Music Awards -gaalan punaiselle matolle ei jäänyt äskettäin keneltäkään huomaamatta. Beyoncen puku oli yksi illan näyttävimpiä, minkä lisäksi huomio kiinnittyi myös naisen seuralaiseen. 34-vuotias Beyonce asteli punaiselle matolle tyttärensä Blue Ivyn kanssa.

Nyt Beyonce on suunnannut palkintogaalasta jo katsomaan tennistä, sillä hänet kuvattiin eilen katsomassa miehensä Jay-Z:n kanssa Serena Williamsin ja Vania Kingin välistä ottelua. Katsomossa Beyonce varasti kuitenkin huomion, sillä hän oli valinnut ylleen erittäin antavalla kaula-aukolla varustetun asun.

Beyonce selvästi tiesi etumuksensa olevan katseiden kohteena, sillä hän kohenteli vähän väliä asuaan poven kohdalta. Jay-Z keskittyi kuitenkin katsomaan vaimonsa sijaan tennisottelua.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash