Kylie Jenner alusvaatteillaan – tiimalasi vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner oli Kardashianit-televisiosarjan alussa teini-ikäinen ja selvästi Kendallin kanssa ujompi kuin vanhemmat sisarukset. Nyt Kylie on kuitenkin kaikkea muuta kuin ujo, minkä hän onkin jo useampaan otteeseen todistanut esitellessään itseään kameroille itsevarmasti.

19-vuotias kaunotar julkaisi jälleen itsestään videon, jossa hän esittelee upeaa tiimalasivartaloaan. Kylie julkaisi videon Instagram-tilillään, ja sai sillä muutaman tunnin sisään yli 60.000 kommenttia. Videota on katsottu jo yli 4,6 miljoonaa kertaa, mikä ei olekaan ihme kun videon oletuskuvassa nainen on vain mustat bikinit yllään.

Videossa Kylie kuvaa itseään peilin kautta ja poseeraa. Hän heilauttaa mustia hiuksiaan asetellakseen ne uudelleen, minkä jälkeen hän zoomaa kameralla hieman kauemmaksi näyttääkseen isomman osan vartalostaan.