Syksyn hittiherkku: Maastokuvioitu jäätelö lanseerattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maastokuvioidut vaatteet ovat suosittuja muuallakin kuin puolustusvoimien riveissä, mutta harva tulee yhdistäneeksi camo-väritystä ruokiin. Nyt yhdysvaltalinen jäätelövalmistaja on kuitenkin lanseerannut maastokuvioidun jäätelön.

Blue Bell Ice Creamin Camo ’n Cream -jäätelö muistuttaa väritykseltään perinteistä vaatteista tuttua maastokuviota. Jäätelöä kuvaillaan pistaasin, mantelin, suklaan ja tuorejuuston makuiseksi.

Uutuusjäätelö ilmestyy Yhdysvaltojen kauppoihin syyskuun alussa. Camo ’n Creamin voisikin kuvitella sopivan niin makunsa kuin värityksensä puolesta hyvin syysiltojen herkuksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat