Uusi ruokaennätys: Mies söi 113 pannaria kahdeksassa minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matt Stonie tunnetaan internetissä miehenä, jolla vaikuttaa olevan pohjaton vatsa. Mies on suoriutunut Youtube-videoillaan lukuisista hurjista ruokahaasteista, pysytellen silti kuin ihmeen kaupalla normipainoisessa kunnossa.

Tuoreella videollaan Matt osallistuu Kalifornian Chicossa järjestettyyn kilpailuun, jossa tarkoituksena on syödä niin paljon amerikkalaistyylisiä pannukakkuja kahdeksassa minuutissa kun vain mahdollista. Mies päätyi kilpailussa ensimmäiselle sijalle.

Omien sanojensa mukaan Matt Stonie rikkoi syömiskilpailussa uuden maailmanennätyksen. Hän söi kahdeksan minuutin aikana yhteensä 113 lettua, 24 kappaletta enemmän kuin toiselle sijalle tullut kilpailija. Uproxx-sivuston mukaan Matt voitti kilpailussa 4.000 dollarin rahapalkinnon.