Nenä kuin miehen sukuelimen erektio – Thomas Wedders käänsi päät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikoina erikoiset ihmiset saivat töitä sirkuksesta. Yksi heistä oli englantilainen Thomas Wedders, jolla oli tilastojen mukaan maailman pisin nenä. Hänen nenänsä oli pidempi kuin keskivertokokoinen miehen sukupuolielimen erektio.

Lontoon Piccadilly Circusissa sijaitsevaan Ripley’s Believe it or Not -museon näyttelyyn on tuotu vahanukke, joka esittää 1700-luvulla eläneen Thomas Weddersin päätä. Miehen nenä on silmiinpistävän suuri. Ulokkeella on pituutta huikeat 19 senttimetriä, Daily Express uutisoi.

Thomas Wedders

Ällistyttävän suuri nenä on omaa luokkaansa. Tarina ei kerro, oliko herra Weddersillä poikkeuksellisen hyvä hajuaisti jättikokoisen nenänsä ansiosta. Miehen nenä muistuttaa, luvallanne sanoen, hieman kärsää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat