Tätä kamerat eivät näyttäneet: Rihanna väisti Draken suuteluyrityksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Drake sai hänen ja Rihannan fanit villiintymään kertoessaan MTV Video Music Awards -lavalla kaikkien kuullen, että hän on rakastanut Rihannaa jo seitsemän vuotta. Ihmiset olivat innoissaan miehen paljastuksesta, mutta osa piti Rihannan reaktiota niin kylmänä, että ei edelleenkään uskonut heidän olevan pari.

Kun Drake ojensi Rihannalle lavalla palkinnon, mies yritti suudella naista. Romanttisen puheen jälkeen näytti kuitenkin siltä, että Rihanna olisi väistänyt suudelman ja sanonut räppärille: ”That wasn’t funny”. Nyt sosiaalisessa mediassa on kuitenkin alkanut kiertämään yleisöstä kuvattu video, jossa nähdään tilanne, jota televisiokamerat eivät tallentaneet.

Videolla nähdään miten Drake ja Rihanna ovat poistumassa lavalta käsi kädessä. Aiemmin miehen suukon väistänyt Rihanna lähestyykin nyt itse määrätietoisesti miestä ja suutelee häntä huulille. Tästä julkisesta hellyydenosoituksesta Drakekin näytti yllättyneen ja samalla nauttineen.