Naiskoomikolle huudettiin törkeyksiä Tukholmassa – mies sai kuulla kunniansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stand up -keikoilla yleisössä on yleensä aina joku, joka haluaa huutaa koomikolle kesken esityksen. Huutelijat voivat kuitenkin olla melko varmoja siitä, että asiasta riippumatta heidät tullaan huomioimaan yleisöstä. Nyt eräs mies päätti huutaa nokkelalle Amy Schumerille törkeyksiä kesken esityksen, mikä oli virhe.

Stand up -koomikko Amy Schumer oli kiertueensa aikana keikalla Tukholmassa. Hän esiintyi täydelle salille, jonka keskeltä eräs mies päätti huutaa koomikolle: ”Näytä meille tissit”. Schumer ei aikonut päästää miestä vähällä vaan päätti selvittää kuka yleisöstä huusi.

Aina huutelijoita ei löydetä, koska he voivat piiloutua ihmismassan sekaan. Tällä kerralla koomikko pyysi kuitenkin huutelijan vierustovereita osoittamaan hänelle kyseisen miehen. Mies löytyi, minkä jälkeen Schumer antoi palaa.

Schumer kysyi mitä mies tekee työkseen. Mies vastasi olevansa myyntialalla, mikä sai koomikon nauramaan, koska hän ei pitänyt miestä uskottavana. Schumer heitti pienen uhkauksen ilmoille ja kertoi poistavansa miehen salista mikäli hän huutaisi vielä kerran. Miehen oli pakko tietenkin vielä kerran huutaa, minkä vuoksi hänet lopulta poistettiin turvamiesten saattelemana.