Poika syntyi ilman kättä – sitten isän 3D-tulostin mullisti hänen elämänsä

Digi Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologian kehitys on tuonut mukanaan monenlaisia mahdollisuuksia saada parannettua niin aikuisten kuin lastenkin elämää. Eräs parhaista keksinnöistä on ollut 3D-tulostin, joka on nyt saanut aikaan rajattomasti iloa pienen Oakley Lynch -pikkupojan elämään.

Kaksivuotias Oakley syntyi ilman oikeaa kättä, ja tekokäden saaminen olisi ollut vielä muutama vuosi sitten erittäin kallista. Pojan isä on innoissaan kaikesta uudesta teknologiasta, ja hän päätti kokeilla miten onnistuisi tekemään pojalleen toimivan tekokäden 3D-tulostimella.

Projekti onnistui täydellisesti. Tuloksena oli joukko eri värisiä tekoäsiä, jotka ovat tiettävästi maailman pienimmät lajissaan. Pojan elämä muuttui kertaheitolla helpommaksi, sillä nyt hän voi tarttua esineisiin molemmilla käsillään.

Splash
Splash
Splash
Splash