Meikittömyys leviää trendinä – nyt tämä kaunotar liittyi mukaan!

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin kuinka poptähti Alicia Keys ilmoitti lopettaneensa kokonaan meikkien käyttämisen, ja esiintyi julkkisjuhlien punaisella matolla meikittömänä. Nyt Keys on saanut seuraa toisesta julkkiskaunottaresta, joka on juuri lopettanut meikkaamisen kokonaan.

Reality-tähti ja muotisuunnittelija Nicole Richie on nimittäin päättänyt ottaa osaa Makeup-Free Movement -aaltoon, johon osallistuvat naiset päättävät olla meikkaamatta. Richie kertoo hänen syidensä poikkeavan Alicia Keysin meikittömyyden syistä.

Keys on ottanut meikittömyydellä kantaa median kauneusihanteisiin ja rohkaissut muitakin naisia luottamaan sisäiseen kauneuteensa ja olemaan peittelemättä itseään. 34-vuotias Richie ei ole aloittamassa Keysin kanssa mitään vallankumousta vaan hän kertoi People Magazine -lehden haastattelussa ajatelleensa päätöksessään pelkästään oman ihonsa terveyttä.

Nicole Richie on päättänyt olla meikkaamatta sen vuoksi, että hänen ihonsa on paljon terveempi ja voi paremmin kun sitä ei ole peitetty kosmetiikalla. Richie ei pidä siitä miten meikkivoiteet ja puuterit tukkivat hänen ihonsa, minkä vuoksi hän on päättänyt olla enää meikkaamatta.

Splash
Splash