Australialaiskaunotar rohkeissa muotikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi mallimaailmassa, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Taannoin Nicole joudutui ilmiriitoihin toisen huippumallin, Naomi Campbellin kanssa.

Parhaillaan Nicole Trunfio poseeraa Stone Cold Fox -muotimerkin upeissa mallikuvissa, joissa hän poseeraa sensuellisti ja on muun muassa riisuvinaan housujaan. Kyseessä on kuluvan syksyn ja tulevan talven mallistoa.

30-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin italialaisia juuriakin omaava Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina. Hän seurustelee parhaillaan muusikko Gary Clark Jr:n kanssa. Nykyisin Nicole on mukana The Face -televisiosarjassa.

Stone Cold Fox
Stone Cold Fox
Stone Cold Fox
Stone Cold Fox
Stone Cold Fox
Stone Cold Fox