Photoshop-ylilyönnit koottiin videolle – näinkin voi käydä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lehtien kansiin ja haastattelukuviin muokatut kuvat julkkiksista ovat välillä niin epäluonnollisia, että virheet pystyy tunnistamaan heti nopeallakin vilkaisulla. Monet photoshoppausvirheet saadaan kiinni helposti, mutta siitä huolimatta kuvia käsitellään edelleen rankalla kädellä.

The Talko on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään kymmenen räikeintä kuvanmuokkausvirhettä. Tunnettujen tähtien ihoa, kasvoja tai vartalon mallia ei kannata mennä muuttamaan kovinkaan paljoa, koska niistä jää mitä todennäköisemmin kiinni kaikkien tietäessä miltä tähti luonnossa näyttää.

Haastattelukuvassa esimerkiksi näyttelijä Emma Watsonin kasvoista on tehty niin kuulaat ja silmistä niin kirkkaat, että nainen näyttää kuin Twilight-elokuvan vamppyyrilta. Kourtney Kardashianin lehtikuva oli myös todella silmiinpistävä. Lehden kuvassa juuri synnyttänyt Kourtney oli hoikka ja esitteli parhaita vinkkejään päästä raskauskiloista eroon. Alkuperäisessä kuvassa nainen on kuitenkin selkeästi pyöreämpi ja mekkokin on eri värinen.